Sunday, January 14, 2007

Mi æ tebage

Vi er tilbake fra juleferie. Det har vi vært ei lita stund også! Og på den tida har vi rukket å ta eksamen i "Journalisten, mediene og samfunnet". Det gikk ganske så bra faktisk. Iallfall i all hovedsak.

Men, vi har ikke fått nett enda. Det er bestilt, og er påvei. Så når det kommer, blir det flere oppdateringer her.

4 comments:

Morten Klaussen said...

Som teknisk ansvarlig ved Luftslottet vil jeg henvise til Sørlandets forslag om at alle kollektivene skal kjøpe walkie-talkies, og legge frem et forslag. Proposisjonen er at kollektivet Sørlandet tar på seg prosjektansvaret for walkie-talkie-utredningen. De kan søke i journaler, og legge frem en handlingsplan med klargjøring av økonomiske betingelser.

Jeg foreslår prosjektnavnene: Mosjøen/Vadsø eller Plastkoppen. Dette fordi jeg føler at disse navnene er hva kollektivene lettest kan identifisere seg med. Det er også veldig spenstige navn.

Anonymous said...

Vi tar gjerne på oss walkie talkie-prosjektet.
Vi er stiller oss dog noe negativt til prosjektnavnforslagene. De var litt lite spenstige og uidentifiserbare.

Personlig vil jeg gjerne foreslå navnene "Måka kommer rundt hjørnet" eller "Blæst". Dette fordi de er meget spenstige navn, og det er også meget lett å identifisere seg med.

Morten Klaussen said...

Jeg kan ikke gå med på at navnene jeg foreslo er uspenstige. De er i alle fall mulig å identifisere seg med. For å argumentere for dette unnlater jeg å si noe om de andre forslagene. Jeg glemmer også å stemme over hvilket forslag som er best.

Einar said...

o what a wondeful morning